WEBSTOCK RO 2016 – Elevator Pentru Online-ul din România

Rate this post

Anul acesta am primit impulsul perfect pentru activitatea mea de blogger, particip la cea mai importanta conferinta dedicata Social Media din Romania.

Această prezentare necesită JavaScript.

Ediția a 9-a mă prinde puțin pe repede înainte dar abia aștept ziua de 30 septembrie 2016 când voi avea ocazia să cunosc oameni fantastici care au influențat în foarte bine socializarea online și crearea de conținut valoros.

Iată doar câteva nume cel puțin interesante :

Lista completă a vorbitorilor invitați și programul evenimentelor vă invit să le studiați pe îndelete apăsând butonul următor

Acest eveniment include pe lângă conferințele valoroase, organizarea Premiilor Webstock în cadrul cărora vor fi premiate cele mai bune, creative și inedite proiecte online dedicate publicului Român, ”made in România” de oameni cu rădăcini adânc înfipte pe meleagurile țării noastre.

Locația, una de cinci stele pe măsura evenimentului , JW MARRIOT GRAND HOTEL BUCHAREST aflată pe Calea 13 septembrie nr.90, bineînțeles în București.

Participarea ta la eveniment este o investiție prețioasă și motivul pentru care îți recomand cu căldură să adaugi în calendar ziua de vineri, 30 septembrie 2016 este valoarea informațiilor pe care le vei primi și networking-ul de calitate.

Pentru înregistrare la eveniment alegeți din cele patru modalități apăsând butonul următor :

Abia aștept să ne vedem acolo pentru o nouă etapă în dezvoltarea noastră ca indivizi și conectarea cu alte persoane care crează valoare online !

Webstock este un eveniment organizat de:

Evensys  & Vodafone

in colaborare cu Bitdefender , HP  , Coca-Cola , McDonald’s , Raiffeisen Bank , LG , Staropramen , Siviero Maria 

Merită din plin 5 cinci stele acest eveniment, articolul tu decizi cîte merită și sper să fii generos 🙂

 

Dă mai departe ca să afle cât mai mulți …

Mulțumesc !

Lasă un răspuns