Provocarea Suprema

Rate this post

Pentru mine, provocarea suprema este sa tin un discurs in fata a mai mult de doua persoane total necunoscute.

Nici moartea nu ma sperie la fel de tare cum o face anticiparea momentului in care urmaza sa prezint ceva in public. Oare toti suntem la fel ? Nu , cu siguranta unii au mai mult curaj iar altii nu o vor face niciodata , si aici ma refer la vorbitul in public, evident.

Nu a fost si nu este un punct forte pentru mine.

Intrebarea este pot ? Acum sigur nu pot dar vreau ?

accept provocarea de a invata cum sa vorbesc in public

Aici se scimba raspunsul in …. DA, as vrea dar nu prea am incredere ca voi reusi. Am incercat de mai multe ori si m-am facut de ras.

Revine acea senzatie de teama si nesiguranta atunci cand aprofundez intrebarea de mai sus in ceea ce ma priveste pe mine.

Imi plac provocarile si daca este sa fie cea mai mare provocare a vietii mele ….. DA ! Accept provocarea !

Unul din motivele pentru care ma arunc in fata acestei provocari este faptul ca nu sunt singur. Am gasit un ajutor de nadejde in depasirea acestui obstacol din viata mea si anume Imblanzitorul de Fluturi.

Este o carte scrisa de Andy Szekely, persoana pe care o urmaresc, o admir si de la care am invatat, invat si voi mai intava multe. Unul din lucrurile pe care le voi invata este vorbitul in public …. mi-a transpirat mana pe tastatura cand am scris vorbitul in public dar nu ma las !

Abia astept sa o citesc si sa revin aci cu parerea mea despre continut dar mai ales cu strategia personala de autodepasire a acestei limite personale ; vorbitul in public !

Lasă un răspuns