De la idee la bani – Napoleon Hill

Rate this post

Una din cele câteva cărţi bune de citit pe care le-am achiziţionat, este cartea „De la idee la bani” scrisă de Napolon Hill

Această carte nu doar că apare in top lista cărţi bune de citit in viaţă dar este şi un manual cu instrucţiuni exacte pe care oamenii cu rezultate excepţionale o studiază şi o poartă cu ei în fiecare zi.

Încă nu ştii cum să transformi idei geniale în realitate studiind cărţi bune de citit ?

Aceasta este lectura perfectă pentru cel care doreşte să afle cum să pună in aplicare legile naturale care transformă ideile în bani şi generează fluxuri de abundenţă pe toate planurile.

carti bune de citit

Toţi ştim că atunci când ai bani suficienţi cât să-ţi satisfaci toate dorinţele sănotoase în mod cumpătat, eşti la cel mai bun nivel de performanţă şi energie cu care te-a înzestrat Dumnezeu.

Omul este cea mai complexă formă de viaţă din univers şi singura fiinţă capabilă sa-şi schimbe viaţa transformând in realitate tot ceea ce îşi imaginează.

Având in vedere acest lucru, suntem pregătiţi să devenim perfect conştienţi de responsabilitatea pe care o purtăm in suflet pentru a crea un viitor mai bun.

Singura piedică în calea realizărilor personale este propia gândire, atitudine şi acţiune.

Avem la dispoziţia noastră o biblioteca de carţi bune de citit în fiecare zi şi alegerea noastră conştientă de a aplica informaţiile primite ne poate schimba viaţa complet spre binele nostru şi a celor din jur.

Cartea pe care o recomad acum, conţine 15 capitole cu povestiri care motivează şi inspiră cititorii ei să pună în practică toate instrucţiunile exacte pentru a transforma fiecare idee în rezultate exceptionale capabile să genereaze o sursă de venit constant.

COMANDA CARTEA „DE LA IDEE LA BANI” ONLINE AICI

Ghidul de acţiune de la sfârşitul cărţii este practic o recapitulare eficientă pentru sedimentarea informaţiilor acumulate şi ajută la punerea în aplicare a ideilor.

Dacă ai citit deja cartea te rog să-mi laşi un comentariu mai jos care să conţina părerea ta despre conţinut.

Mulţumesc !

P.S nu uita să dai mai departe articolul 😉

P.S.S mi-ar face plăcere sa citeşti si alte recomandari din categoria ” cărţi bune de citit ” CLIKC AICI

 

Lasă un răspuns